Schaakliga Oost-Vlaanderen

logo

Sponsors

dedenksportkampioen

Login Form

Ashote Draftian van Jean Jaurès Gent(402) is de Rimpelschaak KAMPIOEN van de Liga

Oost-Vlaanderen

Gespeeld van 29/4 tot 14/5/2017 in S.C. Gentbrugge.            

Een gezellig toernooitje – vriendentoernooitje over uitzonderlijk slechts zes ronden maar wel hard bevochten en geen “salon”remises. In onze 2 kleine zaaltjes, parking in de nabije omgeving. Dagelijks een drankje aangeboden. Wat wil je nog meer!

Bij de aanvang van het toernooi werden we opgevangen door organisator Paul Wagemans en ondergetekende. We konden dit jaar 2 nieuwkomers verwelkomen. Albrecht Heeffer en Bernard Roose. Dat het goede spelers zijn blijkt uit de uitslag. Albrecht werd 3. Bernard haalde hiertegen zelfs in de 1° ronde al een remise.

Frank D’hooge werd héél verdienstelijk tweede. Hij moest enkel de duimen legen tegen de FM Ashote Draftian en tegen Albrecht.

Over de organisatie: de talenten van Paul Wagemans zijn inmiddels gekend, Voor de bar kregen we hulp zoals elk jaar van Annie maar dit jaar ook van zijn nieuwe vriendin Riet. Het totale toernooi werd in goede banen geleid door mezelf. Na de zesde ronde werden we traditioneel onthaald op een afsluitingsrush, hapjes en drankjes, zeer ok.

We hopen ook op een 25ste en feesteditie, “bij leven en welzijn” zoals Paul  het vertolkt.

Jan Remue

Toernooileider Rimpelschaak

Website: http://scgentbrugge.weebly.com

Eiduitslag: http://scgentbrugge.weebly.com/stand3.html